06-57 58 86 89 studioeigen@ardig.nl

Verbindingen leggen heb ik altijd al gedaan, zowel als leerkracht in het onderwijs en als software ontwikkelaar bij een internationaal IT bedrijf. Mijn carrière heeft me waardevolle ervaringen opgeleverd in het samenbrengen van mensen en ideeën. Nu breng ik deze unieke achtergrond en passie in bij Studio Eigenaardig, waar we jeugdzorg op een bijzondere manier benaderen.

Bij Studio Eigenaardig streven we naar één doel: onze cliënten weer in hun kracht zetten. Ik geloof dat echte vooruitgang begint met vertrouwen en verbinding, en daarom staat het kind of de jongere altijd centraal in onze aanpak. We gaan verder dan standaardzorg. We creëren een veilige en boeiende omgeving waarin we ons naadloos aansluiten bij de belevingswereld van onze cliënten. Dit kan variëren van samen koken in onze sfeervolle horecaruimte tot het ontdekken van de digitale mediaomgeving. Wat deze benadering zo krachtig maakt, is dat we vaak talenten en interesses ontdekken die onze cliënten zelf niet eens wisten dat ze hadden.

Mijn eigen passie voor IT en technologie speelt een grote rol in mijn dagelijkse werk bij Studio Eigenaardig. Als verantwoordelijke voor de mediaomgeving zet ik me in om creativiteit en digitale vaardigheden te stimuleren. Cliënten kunnen bij mij leren hoe ze websites coderen, videogames ontwerpen, digitale muziek maken en grafische programma’s gebruiken.

Daarnaast heb ik de afgelopen jaren waardevolle ervaring opgedaan als jeugd- en gezinsprofessional. Ik heb gezien hoe positieve veranderingen in het leven van jongeren en gezinnen mogelijk zijn, en ik ben vastbesloten om nog meer kinderen, jongeren en jongvolwassenen te helpen. Mijn ervaring heeft me geleerd dat zorg anders kan en moet. We streven ernaar niet alleen problemen op te lossen, maar ook om zelfvertrouwen te vergroten, de comfortzone te verbreden en te laten zien dat er ongekende mogelijkheden zijn.

Ik nodig je uit om Studio Eigenaardig te leren kennen en te ontdekken hoe we met zorg en aandacht het verschil maken in de levens van jongeren en gezinnen. Samen kunnen we groeien, verbinden en bouwen aan een positieve toekomst.

Welkom bij Studio Eigenaardig, waar zorg begint met vertrouwen en verbinding.

Simon Everaerts

creatief | enthousiast | verbinder